۲-۱۷-۶- عملکرد دوزینگ پمپ ها

شکل های ۲۱۹ تا ۲۲۱ نحوه عملکرد دوزینگ پمپ این سیستم را نشان م دهد.

در شکل ۲۱۹، دیافراگم A و پیستون c کاملا به جلو حرکت کرده اند؛ شیر B در موقعیت رو به جلو است و سوپاپ D بسته بوده، و مانع از ورود سیال پرکننده به داخل مجرا می شود.

در شکل ۲۲۰، دیافراگم A و پیستون C کاملا رو به عقب بوده و شیر B نیز به خاطر حرکت دیافراگم، رو به عقب می باشد. بنابراین سوپاپ D آزاد، و در صورت نیاز، ممکن بیت باز شود. در این شکل، این سوپاپ، بسته نشان داده شده است؛ چون نیازی به بر گردن مجرا نیست.

در شکل ۲۲۱، دیافراگم A و پیستون C کاملا رو به عقب هستند و یکبار دیگر، نیرویی رو به عقب به سوپاپ ا وارد می کند. حجم پایین روغن، ایجاد خط کرده و سبب باز شدن سوپاپ و ورود سیال هیدرولیک از خط Refill می شود.

بعضی سازنده ها، برای دیافراگم، از مواد کامپوزیتی استفاده می کنند. مواد کامپوزیتی PTFE و الاستومری، گزینه مناسبی برای مقاومت شیمیایی و فاکتورهای مکانیکی حرکت دیافراگم هستند (شکل ۲۲۲). قسمت PTFE دیافراگم سمت سیال فرآیند بوده و منکر مربوط به مقاومت شیمیایی دیافراگم را برطرف می کند؛ در این شرایط، بک اورینگ آب بندی بهتری بین سیال فرآیند و سیال هیدرولیک ایجاد خواهد کرد. سمت دیگر دیافراگم، الاستومرها استفاده می شوند که خصوصیات مکانیکی مناسبی برای حرکت ارتعاشی دیافراگم ایجاد می کنند.

توجه: این طرح، با کمی اصطلاحات، قابلیت پمپاژ تا فشار ۲۰۰ بار و دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید