۲-۱۲-۱- نیاز اجباری

تکنولوژی دوران با پیروی میدان مغناطیسی، برای سالیان متمادی در خدمت صنعت بوده، اما عمومیت پمپ های مگنتی در دهه ۱۹۹۰ اتفاق افتاد. در واقع چون نشت سیال و بخارات همراه آن، باعث آلودگی هوا میشود، استفاده از پمپ های مگنتی متداول تر شده است.

بسیاری از کشورها قوانین مربوط به کنترل آلاینده های هوا را در دهه هشتاد میلادی به تصویب رساندند، اما فقط بعد از دهه نود میلادی بود که عملا با اجرای قوانین از سوی ایالات متحده امریکا این موضوع به طور جدی مطرح شد و قوانینی در خصوص سیستم های مونیتورینگ و رویه های بسیار پیچیده و گران در خصوص پمپ های آب بندی شده ایجاد شد.

برای شرکت های شیمیایی در ایالات متحده، پیدا کردن جایگزین برای پمپ های آب بندی شده اجباری شد. سازندگان پمپ در دنیا، برای پیشرفت تکنولوژی پمپ های بدون آب بند، پمپ های مگنتی و نیز موتور پمپ های Canned، بسیج شدند؛ زیرا پمپ های بدون آب بند، از الزامات دست و پا گیر پمپ های آب بندی شده، معاف بودند. پیشرفت تکنولوژی پمپ های مگنتی، در این دوران اتفاق افتاد؛ این پیشرفت ها، در در زمینه متریال یاتاقان ها و مقاومت آهنرباها بود. این پیشرفت ها سازندگان پمپ را قادر ساخت تا پمپ هایی با ظرفیت و توان بالاتری بسازند. اما شاید مزیت اصلی پیشرفت تکنولوژی، در کاهش ابعاد پمپهای مگنتی و استانداردسازی آنها باشد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی، سازندگان توانستند ابعاد پمپها را براساس ابعاد استاندارد پمپ های ANSI معمولی ( آب بندی شده) بسازند؛ که این موضوع، سبب میشد جایگزینی پمپ با کمترین آسیب به سیستم لوله کشی امکان پذیر باشد. در نتیجه، موسسه استاندارد ملی امریکا ANSI) تشخیص داد که پمپ های مگنتی استاندارد۳ . B73  را در سال ۱۹۹۷ تدوین و منتشر نماید.

دیدگاهتان را بنویسید